СРЕДА, 8. 5. 2024 - 11:10

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда, 8. мај


На програму Телевизије Храм у среду 8. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

У данашњој емисији Разговорник, у 18.00 часова, гост ће бити пензионисани пуковник Војске Србије Душко Шљиванчанин, са којим ћемо разговарати о његовом сећању на НАТО агресију, значају неговања културе сећања и борби против политике заборава, као и о радости бораца са Кошара и Паштрика који су имали пријем код Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија

Нови серијал Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота погледајте у 20.15 часова. Данашња поука «Промена имена на крштењу, да или не?»
Беседу Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија коју је произнео на прослави храмовне славе у цркви светог апостола Марка на Ташмајдану можете погледати у 20.20 часова.
Нову епизоду емисије Бит погледајте у 20.30 часова.


Поуке из Мисионарских писама светог Владике Николаја емитујемо у 21.15 часова. Данас следи писмо госпођи Ранисави З.: О култури и човеку.

Гост новог издања Врлинослова аутора Слободана Стојковића био је Архимандрит Сергије, игуман манастира Острог са којим смо разговарали о трпљењу. Ово издање Врлинослова премијерно можете погледати у среду 8. маја у 21.15. ч.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија