УТОРАК, 7. 5. 2024 - 16:11

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – уторак 07. маја

На програму Телевизије Храм у уторак 07. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Интегрални снимак концерта „Царски часови“ у коме је учествовао велики број извођача традиционалне музике можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Да Пресвета Богородица подржи у свему честитом девојке и жене“.

ТВ Храм

Његово Преосвештенство Епископ јегарски Г. Нектарије, викар Његове Светости, служио је Свету архијерејску Литургију на Васкрсни уторак у Храму Светог Владике Николаја у Реснику. Беседу Његовог Преосвештенства послушајте у емисији „Реч архијереја“ од 20:17 часова.

ТВ Храм

Од 20:35 часова погледајте васкршњу емисију о животу и раду Милорада Јурковића, у свету познатијег као „Столар Миле“, који је својим столицама за децу обрадовао многе породице.

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Разним лицима о разним предметима“.

Интегрални снимак концерта музичког састава „Скути“ можете погледати на програму Телевизије Храм од  22:15 часова.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија