ПЕТАК, 3. 5. 2024 - 18:08

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак 3. мај

На програму Телевизије Храм у петак 03. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Јединство у вери православној, основа руско - српског пријатељства“.

Васкршњу посланицу Његове Светости Архиепископа пећког Митрополита београдско - карловачког и Патријарха српског Господина Порфирија имаћете прилику да погледате не програму Телевизије Храм од 20:20 часова.

Емисија „Душо моја устани што спаваш“ има за циљ представљање и тумачење богослужбених образаца, последовања и текстова наше Цркве, с вером и надом да ће помоћи својим слушаоцима да служе Богу „угодно“, „у духу и истини“ према еванђелској заповести. Осму епизоду ове емисије погледајте од 20:40 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Изгнаницима из раја о васкрсу мртвих“.

О представама распећа Христовог у српској уметности сазнајте у емисији аутора Сњежане Орловић од 20:17 часова.

Од 22:15 часова имаћете прилику да погледате документарно-играни филм "Монах", новинара Небојше Колака. Филм који траје 111 минута и говори о животу, лику и делу игумана Симеона који је рођен као Слободан Биберџић у Стоцу, од оца Петра и мајке Боринке рођ. Кашиковић.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија