СРЕДА, 17. 4. 2024 - 14:54

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 17. април

На програму Телевизије Храм, у 16:26 часова можете погледати предавање оца Рафаила Бољевића, игумана манастира Подмаине. Предавање које је одржано носи назив „Тајна покајања у искуству Светог Јована Лествичника“, где је у ове дане часнога поста говорио о важности и самом чину покајања.

ТВ Храм


У 18:00 часова погледајте ново издање емисије Разговорник аутора Саве Самарџића. Гости новог издања овог пута су пуковник у пензији Славиша Голубовић и генерал у пензији Јован Милановић. Тематика која прати разговор је пут у рат 1999. године и херојски отпор војске и народа СР Југославије;
Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о телесном и духовном посту у Цркви. Шта значи пост и како треба да постимо, спознајмо кроз поуке блаженопочившег Патријарха Павла.


У дому војске у Београду, постављена је изложба фотографија, записа и предмета под називом «Први светски рат», из колекције Дејана Крагића. На нашем програму можете погледати репортажу са изложбе у 20:15 часова.


У новом издању емисије «Бит» аутора Ненада Гугла, коју премијерно можете погледати на програму Телевизије Храм у 20:30 часова, чућете понешто занимљиво о поезији.

Емисију Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21:10 часова. Овог пута писмо говори о Плачу Христовом и сузама за сав народ, цитирајући делове Светог Писма.

У 21:15 часова можете премијерно погледати ново издање истакнуте емисије „Врлинослов“ аутора г. Слободана Стојковића. Гост новог издања емисије овог пута је архимандрит Петар, игуман манастира Пиносава. Тема која се прожима кроз Разговор прати хришћанска љубав, где се из православне перспективе даје одговор на то шта је то у суштини љубав и како је задобити.  

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија