УТОРАК, 16. 4. 2024 - 13:53

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 16. април

На програму Телевизије Храм у понедељак 16. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Поводом годишњице упокојења једног од највећих српских композитора, Корнелија Станковића, на нашем програму од 15:30 часова можете погледати минијатуру у којој можете сазнати више о његовом лику и делу.

У данашњем издању емисије „Разговорник“ наши саговорници су били песник др Данило Васојевић и председник удружења верника и поштовалаца блаженопочившег Патријарха Павла „Будимо људи“ из Батајнице, Владе Новаковић. Емисија „Разговорник“ на нашем програму од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Незахвалне дужности једине су којих се треба прихватити“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Монаху Симеону о дану и ноћи “.

Документарни филм са енглеским преводом „Душу нису убили“, аутора Мире Лолић Мочевић, снимљеног са благословом блаженопочившег патријарха Иринеја, који говори о страдању цивила на територији Босне и Херцеговине у току 20. века можете погледати на нашем програму од 21:15 часова. Ово филмско остварење награђивано је на више фестивала а сведочи о страдању у првооснованим логорима у Европи, највећим српским стратиштима.

Енглески превод омогућава детаљније информисање о српском страдању за све оне који нису са територије српског говорног подручија.

У сутрашњем издању емисије "Живоносни источник" гости ће бити редитељи Марио Гламазић и Хаџи Александар Ђуровић са којима ћемо разговарати о филму "Небеско" који је премијерно приказан 11. априла у МТС дворани.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија