СУБОТА, 13. 4. 2024 - 14:17

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 13. април

На програму Телевизије Храм у суботу 6. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Предавање презвитера др Србољуба Убипаровића, „Крст Христов знамење победе и лествица спасења“, можете погледати на програму Телевизије Храм од 17:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Начело икономије (снисхођења) у црквеном животу“.

Седму епизоду серијала „Тајна мисли старца Тадеја“, у коме игуман манастира Витовница отац Пимен говори о манастиру и оцу Тадеју, можете погледати на нашем програму од 20:20 часова.

Причу о верском добротворном старатељству Епархије нишке можете погледати у репортажи која ће се емитовати у 20:40 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Новообраћеном у веру о плодовима
вере“.

О сликарству и мозаику српске уметности у 20-ог века можете да сазнате више у емисији „Заволех лепоту дома Твога“, аутора Сњежане Орловић, у којој учествују проф. др Игор Борозан, проф. др Оливер Томић и мр Оливера Гаврић Павић.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија