ПЕТАК, 5. 4. 2024 - 15:40

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак, 5. април

На програму Телевизије Храм, од 18:00 часова погледајте ново издање емисије Разговорник. Гости овог пута су песници Богдан Богдановић и Урош Марковић који ће говорити о лепој писаној речи и хуманитарном раду;

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“  који нам овог пута доноси причу о канонима, који су то канони променљиви а који не.
Његова Светост Патријарх Српски Г. Порфирије данас је држао беседу у Цркви Светог Стефана Дечанског у Железнику. Део беседе можете погледати на програму Телевизије Храм у 20:12 часова.

У 20:22 часова, сваког петка можете погледати емисију под називом «Српски дуг Христу», а овог пута доносимо вам причу о Светом Краљу Јовану Урошу Палеологу.

У 20:30 часова погледајте део са изложбе која је одржана на Српској академији наука и уметности у Београду. О религиозном сликарству Уроша Предића говори проф. Др. Игор Борозан.историчар уметности.

Емисију Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21:10 часова.
Овог пута писмо је упућено Русу у изгнанству «О једином непостидном»

У 21:15 часова погледајте прву сесију са научног скупа под називом «Правни аспекти и последице Закона о родној равноправности»

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија