СРЕДА, 3. 4. 2024 - 12:29

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 3. април

 

У данашњем издању емисије „Разговорник“ гост је протојереј - ставрофор др Александар Средојевић са којим смо разговарали о посту и рату, оквирно гледано, кроз сећање на Први српски устанак и Први светски рат. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

 

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Светом причешћу се не може приступати као обичном јелу и пићу“.

Хуманитарна организација „Лајфлајн Чикаго“, чији је покровитељ Њено Краљевско Височанство  Принцеза Катарина, и Принцезина Фондација у Београду успешно су завршили још један пројекат помоћи Дому за децу без родитељског старања „Дринка Павловић“ у Београду. Више о овој теми у
репортажи коју можете погледати на нашем програму од 20:15 часова.

Емисију „Бит“, аутора Ненада Гугла, погледајте на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.
Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Безименом дописнику о Пресветој Дјеви“.

Гост новог издања Врлинослова, аутора и водитеља Слободана Стојковића био је ђакон Горан Нухановић са којим смо разговарали о сусрету са Богом. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

У сутрашњем издању емисије „Живоносни источник“ наши гости ће бити Александра Ђоровић, председник студентског савета дома „4. април“ и студент Факултета организационих наука Универзитета у Београду и Миле Боснић.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија