ПОНЕДЕЉАК, 1. 4. 2024 - 12:12

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 1. април

У данашњем издању емисије „Разговорник“ гост је др Стеван Гајић, политиколог, са којим смо разговарали о годишњици - 25 година НАТО агресије. У наставку емисије имаћете прилику да погледате прилог о 25 година од погибије тројице полицајаца из Смедеревске Паланке на Косову и Метохији. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Од 19:10 часова, имаћете прилику да погледате разговор са Николом Васићем, оснивачем хуманитарне организације „Косовско Поморавље“, са којим смо разговарали о одрастању и животу на Партешу, хуманитарној организацији „Косовско Поморавље“ и плановима за будућност.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Без мантије и епитрахиља свештеник не може вршити никакво свештенодејство“.

Интегралне снимке предавања одржаних на научном скупу „Косово и Метохија – историја и културно наслеђе“ можете погледати на нашем програму од 20:12 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Младом наследнику о последњој жељи“.

Јутарњи програм у уторак 2. априла биће посвећен јубилеју Епархије ваљевске у част Светог Јустина Ћелијског о чему ћемо разговарати са оцем Бранком Чолићем из Ваљева. У другом делу програма о актуелностима из православног света – новој рубрици на нашем програму – говориће нам катихета Бранислав Илић.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија