ЧЕТВРТАК, 28. 3. 2024 - 13:36

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак, 28. март

Са Златом Попов испред „Студио ДОМ анимације“, о илустрацијама, анимираном филму и апликацији „Азбука вере“, аутор и водитељ Јана Окиљ, разговарала је у новом издању емисије „Разговорник“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Репортажу у којој вам доносимо причу о отварању научног скупа „Косово и Метохија – историја и културно наслеђе“, одржаног  на Православном богословском факултету Универзитета у Београду, можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:10 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Смртно тело је инструмент бесмртне душе“.

У оквиру акције „Космет – душа Црне Горе“, уприличене са благословом Његовог Преосвештенства Епископа будимљанско-никшићког г. Методија одржано је добротворно вече под слоганом „Сви заједно за Ораховац“. Више о овој теми у емисији „Векови“, аутора Оливере Радић“, од 20:12 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Братству Светог Јована о миру Божијем“.

Слава Цркве Светог Симеона Мироточивог у Чикагу торжествено је прослављена. Више о овој теми у новом издању емисије "Српска разгледница из Америке" од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија