УТОРАК, 26. 3. 2024 - 14:50

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак, 26. март

Емисију Разговорник премијерно можете погледати на програму Телевизије Храм од 18 часова. Гости новог издања Разговорника су војници који су се борили на Кошарама Војислав Перовић, Ненад Дашић и Спасић Иван.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе како живети православно у данашње време и шта је потребно за наше спасење.

У 20:12 можете погледати отварање Научног скупа „Косово и Метохија – историја и културно наслеђе„које је одржано на Православном богословском факултету у Београду.

Oтварање изложбе под називом „Памтимо“, на којој су приказане фотографије из времена бомбардовања отаџбине од стране НАТО агресије, на програму Телевизије “Храм” можете погледати у 20:35 часова.

Емисију Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21:10 часова. Назив нове емисије је “Шваљи Ђ.: О победи зла”.

Предавање на тему “Недеља православља – тријумф истине” одржао је Епископ новобрдски Г. Иларион у крипти Храма Светог Саве на Врачару. Цело предавање можете погледати у 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија