СРЕДА, 20. 3. 2024 - 14:26

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 20. март


Од 17:00 часова, на програму Телевизије Храм пратите уживо пренос из Храма Светог Саве где ће се служити покајни канон Светог Андреја Критског.

ТВ Храм


Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Подвижништво – начин очишћења срца, просветљења ума, јачања воље.“

Његово Преосвештенство Епископ липљански г. Доситеј, викар Патријарха српског служио је у среду 20. марта прве недеље Часног поста Литургију Пређеосвећених дарова у Вазнесењској цркви у Београду. Беседу Његовог Преосвештенства можете погледати у емисији „Реч архијереја“ од 20:13
часова.

Други део емисије „Бит“, аутора Ненада Гугла, са називом „Обраћање Богородици“ можете погледати од 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Непознатом човеку о помоћи Божијој“.

Гост новог издања Врлинослова, аутора и водитеља Слободана Стојковића био је протојереј-ставрофор проф. др Милош Весин са којим смо разговарали о посту дајући одговоре на питања посматрано из православне перспективе шта је пост и како постити. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија