УТОРАК, 19. 3. 2024 - 16:03

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 19. март

Од 17:00 часова, на програму Телевизије Храм пратите уживо пренос из Храма Светог Саве где ће се служити покајни канон Андреја Критског.

ТВ Храм

Промоција књиге и филма „80 година ћутања“ која говори о усташким злочинима на Раковцу и Јеловцима (1943-2023) биће премијерно приказана на програму Телевизије Храм у 18:30 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

ТВ Храм

„Из дана у дан са Патријархом Павлом“ овога пута доноси вам причу о томе ко може бити кум на крштењу у православној Цркви. Погледајте на програму Храм Телевизије у 20:10.

ТВ Храм

Приче Светог Владике Николаја под називом  „Срце уз часни пост“, можете погледати у 20:12 часова на програму Телевизије Храм.

ТВ Храм

У 20:18 часова, погледајте премијерно шесту епизоду серијала „Тајна мисли старца Тадеја“, у којој можете чути сведочења од његових духовних чеда, међу којима је и Његово Преосвештенство Епископ липљански Г. Доситеј.

ТВ Храм
ТВ Храм

Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21.10 часова. Наслов вечерашње епизоде је: Возару Јоци К: о лудој заклетви;

ТВ Храм

Други део трибине „ Косово и Метохија, погром који траје“ који говори о двадесетогодишњици мартовског погрома над српским народом на територији Косова и Метохије, погледајте на нашем програму у 20:15 часова.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија