УТОРАК, 12. 3. 2024 - 16:34

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 12. март

Гости новог издања емисије „Разговорник“ биле су проф. Александра Гаруновић и библиотекар Светлана Мирчов, са којима смо разговарали о хору Ирида, културној и уметничкој сцени у Србији и креативним процесима стварања. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Страсти у души настају од малих узрока“.

У циљу промоције хришћанских врлина, традиције и обичаја, а све због потребе да се укаже на радост и значај породице у нашем народу кроз историју и посебно данас, на ТВ "Храм" од јануара 2024. године, једном месечно се емитује емисија под називом "Православна породица". Вечерас од 20:15 погледајте две приче, о породици Стојадиновић која је тада живела у Опарићу у општини Рековац, а данас су у Драгоцвету код Јагодине као и о породици Марјановић из Книна.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Јови К американцу о томе коме треба веровати“.

Репортажу о промоцији књиге „Преподобни Мојсеј Мурин“ погледајте од 21:15 часова.

Гости сутрашњег издања емисије „Живоносни источник“ биће Ранко Стојиловић, директор деск културе Радио Београда, и Адам Софронијевић, директор радне јединице марке ЈП Пошта Србије. Повод гостовања је обележавање свечаности где ће бити представљена нова поштанска марка у част стогодишњице Радио Београда. Емисија „Живоносни источник“ на програму Телевизије Храм од 09:00 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија