УТОРАК, 5. 3. 2024 - 16:29

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – уторак 05. март

У 18 часова погледајте емисију Разговорник аутора Јане Окиљ у којој је разговарала са студенткињом Анђелом Станковић са Академије за уметност и консервацију СПЦ која је уједно и оснивач културне манифестације Добричко културно лето, као и разговор са писцем Станојем Ивановићем.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Не прекидај духовно делање због рукодеља“.

ТВ Храм
ТВ Храм

У 20.15 часова можете премијерно погледати нову епизоду серијала Тајна мисли Старца Тадеја у којој смо имали част да разговарамо са Његовим Преосвештенством Епископом зворничко-тузланским Господином Фотијем о његовим сећањима на сусрете са Старцем Тадејем. 

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21.10 часова. Назив нове емисије је „Бравару Јоси Т: О животу грешника“.

ТВ Храм

У 21.15 часова можете погледати ново издање емисије Срби сви и свуда у којој је аутор Сава Самарџић имао част да разговара са проф. др Борисом Стојковским о делу Јелисија Андрића који је прешао Албанију, а онда у Енглеској на Оксфорду 1919. године докторирао на историји Српске Православне Цркве.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм


У 21.45 часова можете погледати репортажу Дани сећања на Владику Атанасија.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија