ПОНЕДЕЉАК, 4. 3. 2024 - 17:10

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак 04. март

На програму Телевизије Храм у понедељак 04. марта можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије "Разговорник", аутор Сава Самарџић, разговарао је са мср Стеваном Јовићевићем, професором српског језика и књижевности, о Милораду Павићу. Емисија "Разговорник" на програму Телевизије Храм је од 18:00 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Самоукоревање – врлина којом човек побеђује искушења“.

ТВ Храм

Изложбу фотографија блаженопочившег Епископа Атанасија «Дете – парче неба на земљи» коју је приредио јеромонах Теофил, настојатељ манастира Дужи, можете погледати у 20.12 часова.

Изложба је приказана у Дому културе Требиње у оквиру обележавања дана сећања на Епископа Атанасија.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21.10 часова. Назив нове емисије је „Председнику Војину В. о трупу и орловима“.

ТВ Храм

У 21.15 часова можете погледати први део дводелне емисије о Музеју града Смедерева у којој вас водимо до Смедеревске тврђаве и некадашње српске престонице. У првом делу емисије упознаћемо се са настанком Смедеревске тврђаве и приликама које су обележиле период 15 века.

ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија