СУБОТА, 24. 2. 2024 - 18:00

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 24. фебруар

За суботу 24. фебруар припремили смо интересантне програмске садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Причу о отварању изложбе „Свети Сава – Култ и контекст“, аутора Јелене Хинић, која је отворена у просторијама Галерије београдске тврђаве можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:45 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:12 часова. Назив нове емисије је „Будимо послушни гласу савести, да избегнемо искушења“.

ТВ Храм

Пету причу из серијала "У молитвеном загрљају Светог Старца", о биографским подацима Старца Порфирија, можете погледати од 20:15 часова.

ТВ Храм

У новом издању емисије „Средњевековна баштина Немањића на тлу данашње Северне Македоније“ доносимо вам причу о цркви Светог Николе у Псачи, задужбини севастократора Влатка из 1355. године, који је исте године одлуком цара Уроша дарован манастиру Хиландару као метох. Емисија на програму Телевизије Храм од 20:35 часова.

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Осамљеној госпођи о молитви“.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија