ПЕТАК, 23. 2. 2024 - 13:05

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак 23. фебруар

За петак 23. фебруар припремили смо интересантне програме садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

18 ч – у емисији ,,Разговорник“ можете погледати разговор са Борисом Бијеловићем из Удружења ,,Мултиарт“ из Врбаса, о историјату и раду удружења и плановима за ову годину. У другом делу емисије је прилог о деци из Суботице која су стигла заједно са својим родитељима из Русије и Украјине.

20:15 ч – у циклусу емисија ,,Српски дуг Христу“ у новој епизоди представљамо житије светог цара Уроша и свете Јелисавете.

20:30 ч – у емисији ,,Сабрани у расејању“ водимо вас до Аустралије, где пратимо најновије вести о животу српске дијаспоре. Овога пута чућемо више о новом споразуму о социјалном осигурању са Србијом. Више о томе у поменутом термину.

21:15 ч – промоцију књига Његовог Преосвештенства Епископа хвостанског г. Алексеја, викарног Епископа Патријарха српског у организацији православног удружења "Свети Спиридон" и градске општине Звездара, која је одржана у четвртак 22. фебруара.

Ту су и свакодневне вечерње рубрике из ,,Добротољубља“ и ,,Мисионарских писама Светог Владике Николаја“, након дневно-информативне емисије ,,Вести из Цркве“ у 20 ч и 21 ч.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм


 

Повезане вести

Најаве емисија