ЧЕТВРТАК, 22. 2. 2024 - 16:20

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 22. фебруар


У данашњем издању емисије „Разговорник“, коју можете погледати на нашем програму од 18:00 часова, разговарали смо са писцима Марком Станојевићем и Матијом Павићевићем о њиховом досадашњем раду, изворима надахнућа и потешкоћама са којима се суочавају.

ТВ Храм

Снимак друге сесије научног скупа „Српски идентитет, српски језик и закон о родној равноправности“ под називом „Шта је то родно осетљив језик“, одржаног у Народној библиотеци Србије у организацији Матице српске и Српске Православне Цркве, можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:00 часова.

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Будимо послушни гласу савести, да избегнемо искушења“.

Његова Светост Патријарх српски Господин Порфирије присуствовао је премијери документарног филма „Гаравице“ у МТС дворани у Београду, а репортажу о премијери можете погледати од 20:12 часова.

У новом издању емисије „Вера и здравље“  о здрављу деце и значају сарадње лекара и родитеља говорили су др сци. мед. Оливера Остојић, управник Дечје болнице за плућне болести и туберкулозу КБЦ „Др Драгиша Мишовић“ у Београду, и Марија Митровић, мајка четворогодишњег дечака и
председник Националног удружења „ЕоЕ – више од алергије“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Тежаку Предрагу А о три страха демонска“.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија