СУБОТА, 17. 2. 2024 - 14:19

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 17. фебруар

Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски Господин Јоаникије одржао је предавање под називом „Слово о Његошу“ у цркви Светог Саве у Лондону. Снимак предавања можете да погледате на програму Телевизије Храм од 17:00 часова.

ТВ Храм


Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Опраштајмо мало да би нам било опроштено много “.

Разговор Високопреподобног архимандрита Методија, игумана манастира Хиландар, и новинара Небојше Ристића, из манастира Јасеновац, можете погледати на нашем програму од 20:15 часова. Разговор је снимљен у продукцији Радио телевизије Градишка.

У новом издању емисије „Средњевековна баштина Немањића на тлу данашње Северне Македоније“ доносимо вам причу о манастиру Пресвете Богородице Матејче, задужбини Јелене Немањић из 14. века. Емисија на програму Телевизије Храм од 20:35 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „ Носачу Бранимиру И: О Гал. 3,27“.

У новом издању емисије „Заволех лепоту дома Твога“ аутор емисије Сњежана Орловић говорила је са историчарима уметности проф. др Игором Борозаном и мср Милицом Цицмил о сликарству и графици 19. века. Емисију можете погледати од 21:15 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија