ЧЕТВРТАК, 15. 2. 2024 - 15:41

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 15. фебруар

Први део концерта Србских православних појаца, одржаног у просторијама задужбине Илије М. Коларца можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Од 19:00 часова на нашем програму можете погледати трећи део Научног скупа „Српски идентитет, српски језик и закон о родној равноправности“, одржаног у Народној библиотеци Србије.

Причу о свечаној додели патријарашких стипендија најбољим студентима завршних година факултета оснивача Универзитета у Београду доносимо вам у репортажи коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:30 часова.

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Телесне страсти се лече подвижничким умртвљавњем тела“.

У емисији „Реч Патријарха“, погледајте беседу Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија, са Свете Архијерејске Литургије служене у манастиру Ваведење. Емисија „Реч Патријарха“ на нашем програму од 20:12 часова.

Од 20:32 часова немојте пропустити емисију „Векови“, аутора Оливере Радић у којој ће бити речи о Трифунданским обичајима у Великој Хочи.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једном тутору о свештенству “.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија