СРЕДА, 10. 1. 2024 - 15:18

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм - Среда, 10. јануар

На програму Телевизије Храм, у среду 10. јануара од 20:00 часова можете погледати информативну емисију „Вести из цркве“.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:08 часова. Назив нове емисије је “Бугарском свештенику Ивану Џ. који очајава због безбожника”.

Репортажу о посети Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија Бањалуци поводом обележавања Крсне славе и Дана Републике Српске можете погледати 20:10 часова.

Од 20:25 часова можете погледати емисију „Божићни подкаст“ у продукцији Епархије нишке, у којој је гостовао протојереј-ставрофор Влајко Грабеж. Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Осуђенику П. Ј. Који се жали на неправду људску“.

Гост новог издања емисије „Врлинослов“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова , аутора и водитеља Слободана Стојковића, био је протојереј-ставрофор проф. др Милош Весин, са којим смо разговарали о радости, покушавши да дамо одговор из православне перспективе на питање шта је то радост и како бити радостан.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија