СРЕДА, 3. 1. 2024 - 14:40

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда, 3. јануар

На програму Телевизије Храм, у среду, 03. јануара, погледајте како је протекло божићно даривање деце без родитељског старања из Звечанске, ученицика школа при београдским болницама и деце из вишедетних породица, којима је поклоне уручио Његова Светост Патријарх српски Г.Порфирије у Крипти Храма Светог Саве на Врачару.

ТВ Храм

Сазнајте најновије информације из живота наше Свете Цркве у емисији Вести из Цркве, коју сваког дана емитујемо у 20ч. Поуке Светих Отаца из Добротољубља емитујемо у 20:10ч. Тема нове епизоде

је:“Благодат Божија нам помаже и у ономе што се тиче тела и у ономе што се тиче душе.“

Премијерно погледајте спот за нову божићну песму у 20:12ч. Емисију „Бит“, аутора Ненада Гугла, гледајте на нашем програму у 20:30. У новој епизоди аутор наставља песничко путовање кроз збирку песама Благоја Баковића „Није то моја вода“.

У 21:10 емитујемо Мисионарска писма Светог Владике Николаја, који одговара на питање командиру Шћепану Ђ. који пита шта да радимо да нам буде боље.

Будите уз ново издање емисије Врлинослов. Саговорник аутора Слободана Стојковића биће  aрхимандрит Стефан, игуман манастира Велика Ремета, који ће говорити о човеку, покушавајући да да одговор на питање како да будемо бољи људи и шта човека чини човеком. Емисија Врлинослов је на програму Телевизије Храм у 21:15ч.

Ове садржаје ТВ Храм можете погледати и на нашем званичном ЈутЈуб каналу. Будите уз вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија