СУБОТА, 30. 12. 2023 - 15:51

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма телевизије Храм -Субота, 30. децембар

На програму Телевизије Храм, у суботу 30. децембра од 17:00 часова можете погледати предавање презвитера Бранислава Кеџића на тему Божић-празник мира и радости.

ТВ Храм

Од 17:30 часова у емисији Богослужење можете погледати свету архијерејску Литургију у храму Светих преподобномученика ђакона Авакума и игумана Пајсија у земунском насељу Алтина поводом крсне славе.

Информативну емисију Вести из цркве можете погледати на програму телевизије Храм од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из Добротољубља можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је Онај који у себи има страх божији не боји се ничега.

У емисији Реч архијереја послушајте беседу Његовог Преосвештенста Епископа липљанског г. Доситеја, који је служио свету архијерејску Литургију у храму Светих преподобномученика ђакона Авакума и игумана Пајсија у земунском насељу Алтина поводом крсне славе.

Емисија Реч архијереја на програму телевизије Храм од 20:12 часова.  Од 20:45 часова можете погледати снимак научног скупа на Православном  Богословском факултету чија је тема била Повезаност религиозности и психолошких фактора са током и исходом малигне болести.

Мисионарска писма Светог Владике Николаја погледајте од 21:10 часова. Назив нове емисије је Шећерџији ставри и о томе треба ли се страшити смрти.
Од 21:15 часова погледајте разговор са аутором књиге "Стијачићи са Николом Теслом",  Зораном  Стијачићем.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија