СРЕДА, 13. 9. 2023 - 13:43

Извор: ТВ ХРАМ

Нова програмска сезона на Телевизији Храм

Са Црквеном Новом годином, 14. септембра, након летње паузе, на програму Телевизије Храм враћају се наше сталне емисије. Као што сте у протеклом периоду, драги гледаоци, били са нама у великом броју и то путем - МТС система, кабловских оператера и друштвених мрежа на свим странама света, препоручујемо да ваш избор и даље буде ваша Телевизија Храм - телевизија за целу породицу, утемељена на хришћанским начелима, чија је мисија да производи и емитује програм верског и културног садржаја, афирмише хришћанску веру и шири мисију Српске Православне Цркве.

Наше мале и вредне екипе радиле су током лета и припремиле бројне интересантне садржаје, посетили смо неке од најзначајнијих светиња наше Цркве, снимили интересантне саговорнике, а подржани од Канцеларије за вере Владе Републике Србије припремамо и неколико интересантних документарних садржаја и серијала.

Јавите нам путем имејл адресе organizator@tvhram.rs шта и кога би волели да гледате на Телевизији Храм, пошаљите нам идеје, али и примедбе и сугестије.

Чекамо вас да заједно сведочимо снагу наше вере, ширимо хришћанску љубав и будимо наду у овим нелаким временима. Саборно и с вером у Господа можемо постићи много за добро свих нас и наших најмлађих.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија