ПОНЕДЕЉАК, 31. 7. 2023 - 14:40

Извор: ТВ Храм

Прва епизода емисије "Савети психотерапеута" (ВИДЕО)

Породица је основа друштва у којој дете добија темељ на којем ће градити свој живот. Она је преносилац традиције, културе и вредности који владају у друштву. Почетна станица одакле деца приступају нашој Светој Цркви и уче се вери Христовој. На том, врло сложеном путу, појављују се и многи изазови које носи савремени начин живота.

На који начин родитељи могу бити адекватна подршка свом детету током  одрастања, и како га, уз љубав и подршку, могу утврдити на путу правих вредности, за нашу Телевизију говори др теологије и психотерапеут Данило Михајловић.

Др Данило Михајловић је докторирао на Православном богословском факултету у Београду, где и предаје као доцент. Тежиште његовог интересовања током студија био је однос духовности и психологије. Завршио је и едукацију из породичне системске психотерапије и стекао национални и европски сертификат из психотерапије.  У свом психотерапеутском раду фокусира се на важност емоција и духовности. У браку је и има два детета.

Рубрику "Савети психотерапеута родитељима" можете пратити на програму и друштвеним мрежама ТВ Храм.

У првој епизоди емисије „Савети психотерапеута“ погледајте шта психотерапеут Данило Михајловић каже о важности молитве и духовности у савременом добу у коме данас живимо.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија