СРЕДА, 20. 4. 2022 - 10:21

Извор: ТВ Храм

Васкршња "ОССИгурајмо деци осмехе" хуманитарна акција

Хуманитарну Васкршњу акцију спроводи ОССИ (Организација српских студената у иностранству) са хуманитарно-добротворном организацијом Верско добротворно старатељство (ВДС) која већ деценијама пружа помоћ и сваку врсту подршке свим потребитима.

ТВ Храм

,,Након успешно спроведене новогодишње хуманитарне акције, у којој су даривали дечицу из сиротишта у Белој Цркви пригодним пакетићима, нисмо могли да одолимо а да и за предстојећи велики празник, не организујемо сличну хуманитарну акцију која ће нас, надамо се, опет ујединити и здружити у доброме" наводе из организације студената.

Планирано је да се уочи Васкрса од донација даривају штићеници домова за децу без старања "Јован Јовановић Змај" и "Дринка Павловић".

На сам дан празника планирано је да се обиђу деца у домовима и поделе васкршња јаја као и пакетиће направљене од наших донација.

ОССИ је највећа студентска организација у Србији, основана 1997. године. Огранци ОССИ-ја простиру се на 4 континента,  у 23 државе света-практично свуда гдепостоје и студирају студенти српског порекла.
Мисија организације је да обједини и умрежи српску интелектуалну дијаспору, и подстакне младе који се усавршавају у иностранству на допринос матици и повратнички пут у крајњем исходу.

Дарујмо деци осмехе на дар!

Подаци за уплату на жиро рачун:

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu

Tolstojeva 17b, 11000 Beograd

160-446188-15

За девизни:

IBAN: RS35160005400001562088
SWIFT: DBDBRSBG

"Уколико неко жели да донира као правно лице молим вас да нас контактирате на мејл m.simic@ossi.rs како бисмо вам у складу са Законом доставили уговор о донацији ", наводи се.

Повезане вести

Догађаји