ПОНЕДЕЉАК, 24. 6. 2019 - 06:39

Извор: eparhijavaljevska.rs

Протојереј Андреј Ткачов ускоро у Ваљеву

Циклус трибина „Православље и млади“ који је у протеклој деценији угостио низ истакнутих духовника, научника, уметника, спортиста и других јавних делатника, наставиће гостовање протојереја Андреја Ткачова, једног од најистакнутијих православних писаца данашњице.

eparhijavaljevska.rs
Промоција књиге о. Андреја Ткачова

Овдашњем верном народу и поклоницима писане речи уопште протојереј Андреј Ткачов познат је посредством портала Православље Русије на коме годинама објављује своје текстове о разним богословским и друштвеним темама.

eparhijavaljevska.rs
Промоција књиге о. Андреја Ткачова

Са благословом Епископа ваљевског Г. Милутина, а у организацији Црквене општине при Храму Васкрсења Христовог, 25. Јуна 2019., са почетком у 19 часова, у Вишем јавном тужилаштву биће представљен стваралачки опус проте Андреjа Ткачова и издања ИК Бернар. Црквена општина Ваљево организује трибину са оцем Андрејем, оцем Игњатијем Шестаковим, сабратом московског Сретењског манастира и уредником издања „Бернара“ Николом Дробњаковићем. У среду 26. јула гости из Русије служиће у манастиру Лелић свету литургију, а затим посетити и манастир Ћелије. Истога дана оци из Москве враћају се у Русију.

Медијски покровитељ промоције је Радио Источник Епархије ваљевске.

Повезане вести

Догађаји