ПЕТАК, 21. 12. 2018 - 14:41

Извор: Sve u slavu Božiju

Дођите у част самохраној мајци шесторо деце

Удружење "Све у славу Божију" у сарадњи са фудбалским клубом "Рад", у суботу 22. децембра са почетком у 20 часова организује хуманитарно вече са нашим најбољим гусларима, Бошком Вујачићем и Ђорђем Тановићем.

ТВ ХрамЛого удружења "Све у славу Божију"

Самохрана мајка шесторо деце, Анита, не тражи, али треба Вашу помоћ. Њен покојни супруг Жељко био је војно лице. Диван отац, муж, бранилац своје земље и православни хришћанин. Жељко се упокојио пре два месеца, невољно иза себе оставивши своју супругу Аниту са својих шесторо деце, Матеја (15), Анастасија (13), Јустин (11), Ефимија (9), Николај (7), Марија (4). Поносни носиоци великих имена дивна су деца и благословена многим талентима. Млада Анастасија болује од целебралне парализе, те већ 3 године на апаратима за дисање изискује целодневну пажњу свих укућана, а понајвише велике мајке Ане. Анастасија не може ни да говори, ни да хода и везана је за кревет.

Њихова скромна и дивна мајка Ана, не тражи ништа. Жеља јој је да на друге људе пренесе значај радости рађања.

На мајку Ану, ово младо удружење "Све у славу Божију" није заборавило. Новац сакупљен од улазница намењен је управо Ани и њеним најмилијима.

Субота, 22. децембар 2018. са почетком у 20 часова, ресторан националне кухиње "Рад", Бањица.

Уколико желите, кликом на линк подржите ову организацију о чијем великом делу ћемо сигурно још писати.

Повезане вести

Догађаји