НЕДЕЉА, 17. 3. 2024 - 15:00

Извор: ТВ Храм

Најава - Концерт-реквијем Данице Црногорчевић у Руском дому

Поводом 20. годишњице мартовског погрома Срба на Косову и Метохији и 25. годишњице НАТО агресије на СР Југославију у петак, 22. март, у 19.00 часова у Руском дому биће одржан концерт-реквијем вокалне уметнице Данице Црногорчевић.

ТВ Храм

У знак сећања на ове трагичне догађаје и патње српског народа Руски дом и удружење „Народна дипломатија“ позивају на концерт-реквијем вокалне уметнице Данице Црногорчевић.

Даничина интерпретација родољубиве, традиционалне, етно и духовне музике ужива изузетну популарност у региону, а те вечери ће из Руског дома бити послата снажна порука мира са подсећањем да се стравични злочини над децом, цивилима и војницима који су чували слободу своје земље и огњишта својих породица никад не смеју заборавити!

Наступ Данице Црногорчевић употпуниће београдски бенд „Наш Начин“, а концерт ће у директном преносу бити приказан на телевизији Balkan Trip и друштвеним мрежама Руског дома.

Бесплатна улазница се може преузети од понедељка, 18. марта, на пријавници Руског дома или у удружењу „Народна дипломатија“.

Повезане вести

Догађаји