СРЕДА, 25. 8. 2021 - 08:00

Извор: Радио "Слово љубве"

"Срби за Србе": Донаторско вече за манастир Грачаницу

Хуманитарна организација "Срби за Србе" у сарадњи са прослављеним српским репрезентативцем Марком Кешељем, организује треће донаторско вече у Београду, у уторак 7. септембра 2021. године са почетком од 20 часова у ресторану "Три тачке" у престоници Србије (Булевар кнеза Александра Карађорђевића 31).

ХО "Срби за Србе"

По благослову Његовог Преосвештенства Владике рашко-призренског г. Теодосија циљ ове донаторске вечери јесте изградња постројења за прераду воћа и производњу домаћих сокова на имању манастира Грачаница на Косову и Метохији.

Пријаве за донаторско вече: organizacija@srbizasrbe.org или +381 64 175 7751 – цена улазнице 100 евра или више, број места је ограничен. Улазница за донаторско вече се може обезбедити кроз донацију на рачун Хуманитарне организације Срби за Србе бр. 160-279491-71, са напоменом „Донаторско вече” или на самом догађају.

Све податке о начину на који можете да се укључите у акције ХО "Срби за Србе", у било ком делу света да живите, можете пронаћи на интернет-страници ове хуманитарне организације.

Повезане вести

Догађаји