СРЕДА, 12. 6. 2024 - 16:50

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 12. јун

У 18 часова на програму Телевизије Храм не пропустите емисију Разговорник аутора Саве Самарџића . Овога пута гости новог издања емисије били су Стефан Вишекруна, песник и Петар Ристић, туризмолог. Разговарало се о лепоти писане речи и о лепоти Србије.

ТВ Храм

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20: 10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који овог пута доноси причу о томе да треба да живимо у складу са достојанством имена Православног.

У 20:12 часова погледајте репортажу великих и дивних догађаја у нашем престоном граду. Наиме, у посети епархијама СПЦ налази се делегација Руске Заграничне Цркве, на челу са њиховим првојерархом митрополитом источно-америчким Г. Николајем. На поклоњење народу, донели су чудотворну корено-курску икону Пресвете мајке Божије.

Представе Вазнесења Христовог у српској уметности можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута упућено је једној жалосној матери- о окрутној деци. Колико ценимо родитеље и какви заиста треба да будемо, спознајмо кроз писмо Светог Николаја које ће бити емитовано у 21:10 часова.

Једна од најгледанијих емисија аутора Слободана Стојковића „Врлинослов“ биће емитована вечерас од 21:15 часова. Овог пута гост новог издања емисије био је јереј Славко Папић са којим се разговарало о православном погледу на страх и анксиозност.

У дане док се припремамо за празник Вазнесења Господњег, испред Цркве Светог Марка на Ташмајдану одржавају се Спасовданске вечери. На програму Телевизије Храм од 22:15 часова можете погледати први део ових догађаја.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести