СРЕДА, 27. 3. 2024 - 11:19

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 27. март

Са доктором историјских наука, са Института за савремену историју у Београду, Бојаном Димитријевићем, аутор и водитељ Сава Самарџић разговарао је у новом издању емисије „Разговорник“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм


Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Боље је бити несложан него злочинац.“

У репортажи „Нико није отео Божије“ доносимо вам причу о посети ходочасника Косову и Метохији у организацији „Србија за младе“. Репортажу можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:15 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Братству Светог Стефана о благом дану“.

Гост новог издања емисије „Врлинослов“, аутора и водитеља Слободана Стојковића био је протођакон др Драган Стаменковић са којим смо разговарали о доброти као етици љубави Божије. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

У четвртак, 28. Марта, у првом делу јутарњег програма разговараћемо са др Слободаном Јанковићем о новој монографији „Богатство српског народа“.

Други део јутарњег програма биће посвећен изложби „Србија памти – 25. годишњица одбране отаџбине од НАТО агресије“ са којом ће нас упознату г. Немања Глишић, испред Музеја ваздухопловства Републике Србије.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
a
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести