ЧЕТВРТАК, 18. 1. 2024 - 15:05

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм - Четвртак, 18. јануар

На програму Телевизије Храм, у четвртак, 18. јануара од 18:00 часова, можете погледати емисију "Разговрник" аутора Јане Окиљ, чији су гости били уредница листа за децу "Невен"  Јелена Допуђ и директор "Меморијалног центра Старо Сајмиште" Кринка Видаковић Петров.

ТВ Храм

Од 19:30 часова можете погледати репортажу о пливању за Часни крст на Калемегдану, у организацији Краљевског Реда Витезова. Информативну емисију „Вести из цркве“ можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Што се више смирава душа доноси више духовног плода“.

У емисији „Реч архијереја“ погледајте беседу Његовог Преосвештенства Епископа хвостанског г. Алексеја у Саборној цркви у Београду од 20:12 часова.

Од 20:17 часова, не пропустите емисију "Векови" у којој је аутор Оливера Радић, спојила  две приче, обе везане за Косово и Метохију. Једна говори о деведесетрогодишњем  учитељу Томи Томићу, једном од последњих Срба који опстаје у селу Драјчићи у Средачкој жупи изнад Призрена, а друга о
Хуманитарној организацији "Срцем за Космет" која између осталих својих активности обезбеђује и храну сваког месеца за учитеља Тому и још петнаестак породица у Великој Хочи и Ораховцу.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Поштару Илији К.: О доказу бића божјега “.

"Поуке Светог Теофана Затворника" можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:14 часова.
Емисију "Српска разгледница из Америке", аутора Александра Жигића чији су саговорници били Његово Преосвештенство Епископ средњезападноамерички новограчанички г. Лонгин и кошаркаш Богдан Бодановић, погледајте од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести