ЧЕТВРТАК, 15. 9. 2022 - 17:00

Извор: ТВ Храм

Славите Господа - Најлепша песма ТВ ХРАМ!

Поштовани гледаоци, У овој новој сезони програма ваше Телевизије Храм, припремили смо вам нови формат - Славите Господа - Најлепша песма ТВ ХРАМ!

ТВ Храм


Позивамо вас да током наредних месеци слушате дивну музику наших сјајних аутора и интерпретатора, те да својим гласовима одаберете најлепшу песму, по свом избору.

Сваки месец, за вас ћемо одабирати нове нумере, а на крају месеца, објавити која је то песма, по вашем мишљењу, понела највећи број гласова.

С тим у вези, емитоваће се и истоимена емисија- „Славите Господа- најлепша песма ТВ Храм“ (прва на програму  у суботу 17.9. у 20.20 часова) где ћете моћи да сазнате мало више о ауторима који су актуелно у избору за најпесму, као и да чујете све песме у избору за ту недељу.

Наше драге ауторе позивамо да нам шаљу своје песме, а ми ћемо најлепше међу њима одабрати и уврстити у програм и избор за најлепшу песму ТВ Храм. Једини услов јесте да песма има и видео, у доброј резолуцији (1080*1920).

Гласање ће бити могуће на сајту и Фејсбук страници Телевизије Храм, где ће, по пребројаним гласовима, бити објављивани и резултати.

У наставку је списак нумера за септембарско гласање.

Повезане вести

Најаве емисија