ЧЕТВРТАК, 20. 6. 2024 - 17:13

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 20. јун

На програму Телевизије Храм у четвртак 20. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У данашњем издању емисије „Разговорник“ наши саговорници су били представници Фондације Свети Вукашин из Требиња. Емисија „Разговорник“ на нашем програму од 18:00 часова.

Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије началствовао је Светом архијерејском Литургијом 18. јуна поводом празника Светог преподобног Петра Коришког у манастиру Црна река. Више о прослави славе ове светиње можете погледати у репортажи од 19:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Морамо своју веру познавати, али и у складу са  знањем о вери живети“.

Репортажу о освећењу цркве Светог архангела Михаила у Хамбургу можете погледати на нашем програму од 20:12 часова.

У новом издању емисије „Вера и здравље“ наш саговорник била је Наталија Ковачевић. Емисија „Вера и здравље“ на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једном простом човеку о исповедању вере“.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија