ЧЕТВРТАК, 9. 5. 2024 - 13:46

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак, 9. мај

На програму Телевизије Храм можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

На програму Телевизије Храм  ОД 18:00 часова премијерно погледајте ново издање емисије Разговорник са Јаном Окиљ. Овог пута гости емисије биле су књижевница Неда Ђукић Боројевић која је разговарала о свом књижевном стваралаштву и Љиљана Чубрић која нам доноси причу о значају и вредности музеја Вука и Доситеја;

ТВ Храм
ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

ТВ Храм

У 20:15 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе да морамо бити свесни зашто нас сналазе искушења. Живимо у свету пуном греха и порока, али када тежимо ка правом путу и када бивамо свесни зашто се то догађа, лакше налазимо пут спасења.

ТВ Храм

Емисија «Вера и здравље» овог пута доноси причу о крсној слави Пастирског центра «Цвети». Ову емисију премијерно можете погледати од 20:33 часова.

ТВ Храм

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута упућено је једном мачванину који пита нешто што је ван питања. ово писмо можете погледати на нашем програму од 21:10 часова;

ТВ Храм

Српска разгледница из Америке биће емитована на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Будите уз вашу Телевизију Храм.

Повезане вести

Најаве емисија