СУБОТА, 6. 4. 2024 - 13:43

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота, 6. април

На програму Телевизије Храм у суботу 6. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Телу треба храна телесна, души треба храна духовна“.

Емисију "Представе Благовести у српској уметности" можете погледати у 20.17 часова. Као једна од сцена из циклуса Великих празника, Благовести се представљају у сваком храму Српске православне цркве. Тако су своје место нашле на фрескама, иконама, а свакако и на царским дверима на иконостасу.

Четврту епизоду емисије, која има за циљ представљање и тумачење богослужбених образаца, последовања и текстова наше Цркве, с вером и надом да ће помоћи својим слушаоцима да служе Богу ,,угодно“, ,,у духу и истини“ према еванђелској заповести, „Душо моја устани што спаваш“ можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:40 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Професору В. В. О свецима на коцки“.

У сусрет јубилеју, 130 година од рођења, 45 од представљања Господу и 10 година од уписа у диптих светих Преподобног Оца Јустина Ћелијског, на програму Телевизије Храм имаћете прилику да погледате документарни филм „Ава Јустин“ од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија