СРЕДА, 28. 2. 2024 - 14:20

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – среда 28. фебруар

За среду 28. фебруар припремили смо интересантне програмске садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У Руском дому одржан је хуманитарни концерт "Вече српске традиције" у организацији хуманитарне организације "Српска омладина за Космет".Причу о овој хуманитарној манифестацији доносимо вам у репортажи коју можете погледати на нашем програму од 20:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм

Гост новог издања Врлинослова, аутора и водитеља Слободана Стојковића, био је Протођакон Младен Ковачевић, сабрат храма Светог Саве на Врачару са којим смо разговарали о Речи Божијој која нас води у вечни живот и близину Божију а која извире из Светог Писма. Емисија "Врлинослов" на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм

У новом издању емисије "Разговорник", аутор Сава Самарџић, разговарао је са проф. др Милошем Ковићем о годишњици Косовске битке, Првог светског рата, НАТО агресији и Мартовском погрому. Емисија "Разговорник" на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве", у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.
 

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља" можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Предај се у руке Божије и живи по заповестима".

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја" можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „О повратку у веру".

29. фебруара, гост јутарњег програма ће бити мисионар и писац Клаус Кенет са којим ћемо разговарати о путу преображаја.

Повезане вести

Најаве емисија