СРЕДА, 13. 3. 2024 - 17:30

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 13. март

Гост новог издања емисије „Разговорник“ био је  др Мирослав А. Лазић, историчар уметности и археограф и глумица Миња Пековић. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Испуњавајмо заповести по мери својих снага“.

У 20:15 можете погледати репортажу о промоцији књиге “Карађорђе”, аутора Луке Ничете. Ова књига је објављена поводом 220 година од подизања Првог српског устанка.

У новом издању емисије „Бит“, аутор Ненад Гугл, говорио је на тему „Умеће живота“. Емисија „Бит“ на програму телевизије Храм од 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Господину штедиши: О црквеном сјају“.

Гост новог издања Врлинослова, аутора и водитеља Слободана Стојковића, био је je јеромонах Стефан, сабрат манастира Копорин са којим смо разговарали о православном дому и православној породици. Емисија "Врлинослов" на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Гости сутрашњег издања емисије „Живоносни источник“ биће студент продекан Богословског факултета, Дамјан Јовановић, са којим смо разговарали о добровољној акцији давања крви на ПБФ-у и аутор и режисер филма “80 година ћутања-усташки злочини на Раковцу и у Јеловцима 1943-2023”. Емисија „Живоносни источник“ на програму Телевизије Храм од 09:00 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм




 

Повезане вести

Вести