ЧЕТВРТАК, 2. 5. 2024 - 16:38

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – четвртак 02. април

На програму Телевизије Храм у четвртак 02. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Обавезе монаха данас“.

ТВ Храм

У документарном филму „Постоји Божија правда“ погледајте потресна сведочења о страдању српских цивила у 20. веку на купрешкој висоравни и неким од највећих стратишта региона Бугојна и Купреса. Филм „Постоји Божија правда“ на програму Телевизије Храм од 20:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Вођи једне групе о молитви за гонитеље“.

ТВ Храм

О прослави празника Лазарева субота у Саборном Храму у Чикагу сазнајте у емисији "Српска разгледница из Америке", аутора Александра Жигића. Емисија на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Вести