УТОРАК, 30. 7. 2019 - 12:16

Извор: ВДС

ВДС: Летовање у Грчкој за вишедетне породице

Љубав и гостопримство грчког народа и Грчке Цркве као и лепота њиховог мора већ пету годину у незаборавној успомени српских вишедетних породица.

ВДС
ВДС организовао летовање у Грчкој за вишедетне породице

Верско добротворно старатељство Архиепископије београдско карловачке, са благословом Његове Светости Патријарха српског Иринеја, а на позив Високопреосвећеног Митрополита Китруса, Катеринија и Платамона Георгија, већ пету годину за редом у оквиру активности „Подршка породици“ организује бесплатно летовање вишедетних породица у Грчкој.

Група од седам вишедетних породица са око четрдесеторо малишана, предвођена ђаконом Браниславом Јоцићем, окупила се у недељу 28. јула испред Српске Патријаршије одакле је отпутовала у Грчку. Сви сабрани, а посебно малишани, били су видно расположени. На путовање су кренули под заштитом Пресвете Богородице и њене свете иконе Млекопитатељнице. У току десетодневног боравка у Грчкој, осим што ће се купати у мору и играти на песку, они ће посетиће и многе цркве, манастире, археолошке знаменитости и Национални парк Олимп.

Вести